De Menu Coach op pad!

Als De Menu Coach ben ik regelmatig te vinden op verschillende Events. 


Participarade

Begin september stonden we op de Participarade in Hoogvliet als onderdeel van het fitfestival. Ik spoorde mensen aan om een doel te kiezen waarmee ze op voedingsgebied aan de slag konden. Van mij kregen ze wat leuke tips mee. Het meest gekozen doel: AfvallenDetox-avond bij Groen Wellness

Afgelopen 26 juni hadden we een leuke, informatieve avond in samenwerking met Groen Wellness in Overschie.

Alles wat met detox te maken had op het gebied van massage en voeding werd op deze avond uitgebreid besproken onder het genot van een heerlijk glaasje Kefir-limonade. 

 

Groen WellnessStuderen op bier en pizza, kan het ook anders?

Jazeker! Lees hieronder het interview wat ik gaf voor het studentenblad Profielen! 

 https://profielen.hr.nl/2018/studeren-op-bier-en-pizza-kan-het-ook-anders/Fitfestival010

Op 14 maart stonden we in samenwerking met Scrumble op het Fitfestival 55 + We hadden de vraag gekregen om iets leuks te bedenken met groenten, omdat bij ouderen ondervoeding op de loer ligt. We wilden graag groenten inname visueel en interactief maken. 

En dat is gelukt met onze leuke groente-check! Lezing 'Vitaliteit in de Praktijk' Oudenbosch

Leuk om een lezing te mogen geven  bij de bitterballen borrel Oudenbosch. Prachtige locatie, gemoedelijke sfeer en dan mag ik ook nog eens over mijn favoriete onderwerp praten: vitaliteit in de praktijk.

 

www.bitterballenborrel.nlDetoxparty

Na de kerstdagen detoxen? dat kan met de detoxparty van De Menu Coach!Vitaliteitsevent071

Als onderdeel van het Vitaliteitsevent071 stond De Menu Coach in samenwerking met Scrumble op het Vitaliteitsfestival op de Hoge School in Leiden. 

Met een zelf ontwikkeld spel om het verschil te ervaren tussen een vitale calorie en een lege calorie. De Menu Coach op bezoek bij Vloggers 'Vet Gezellig'

Armoede in Nederland is een feit. Rotterdam is een van de armste steden van ons land. Voor veel mensen is dit probleem niet zichtbaar. Vloggers Saske en Alwin van Vet Gezellig gaan daarom een budget Challenge aan, drie weken lang leven van 7 euro per dag. Als Menu Coach ben ik een dagje langs geweest om ze wat tips and tricks te geven over gezond eten als je weinig geld hebt.


Hoe kun je De Menu Coach bereiken?

De Menu Coach Rotterdam

Voedingsdeskundige Voedingscoach

Sportvasten coach

Erica Cacciuolo

 

Tel. 06-49636428
erica@demenucoach.nl

www.demenucoach.nl

KVKnr. 67413474

Gecertificeerd coach