Het idee achter ontgiften is dat een ‘schoon’ lichaam sterker en veerkrachtiger is, beter bestand tegen indringers als virussen, en beter in staat zichzelf te herstellen. Je gaat je beter voelen en je gaat er beter uitzien.

Ontgiften – wat kan dat voor je fitheid, uiterlijk en gewicht betekenen?

Vier vrouwen uit Overschie en omgeving  vertellen vanuit hun eigen deskundigheid hoe het zit,

 

• Voeding: Erica Cacciuolo (De Menu Coach), over de invloed van gifstoffen op je lichaam en hoe je daarvan afkomt. Door 10 dagen weloverwogen met natuurlijke voeding te ontgiften ga je je fitter en vitaler voelen, je slaapt beter, onverklaarbare klachten verdwijnen, je hoofd wordt helderder en je kunt 3 tot 4 kilo verliezen.  

 

• Huidverzorging: Gre Steigenga (biologisch schoonheidsspecialiste). Over waar je op moet letten voor een gifvrije huid. In ‘gewone’ cosmetica zitten omstreden ingrediënten en die neem je echt wel op. De natuur biedt prachtige ingrediënten die je huid gezonder en mooier maken. Bovendien dierproefvrij! 

 

• Massage: Loes Groen (Groen Wellness). Over detox massage: een massage van een uur van rug, benen, voeten, armen en buik,met speciale olie. Speciale aandacht is er voor reflexpunten onder de voet die in verbinding staan met de organen, zoals milt, alvleesklier, lever en nieren. Die worden geactiveerd om gifstoffen af te voeren. 

 

• Sport & beweging: Louise Cornelis (Sportkunstenaar). Over wat iedereen wel weet: dat bewegen je fitter maakt, in combinatie met detoxen nóg fitter . Sporten bij het ontgiften doe je bovendien het  beste weloverwogen. En met plezier! 

 

 

Wil jij er meer van weten? hou onze social media kanalen in de gaten. Een nieuwe datum is nog niet bekend maar zodra het bekend wordt zal dat via facebook en instagram van De Menu Coach bekend worden gemaakt. 

 

Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken! 

 

Waar: 

Wanneer: 

Prijs: 

Groen Wellness, Burgemeester Baumannlaan 110-A, Rotterdam (Overschie) . 

nader te bepalen

Gartis

 


Hoe kun je De Menu Coach bereiken?

De Menu Coach Rotterdam

Voedingsdeskundige Voedingscoach

Sportvasten coach

Erica Cacciuolo

 

Tel. 06-49636428
erica@demenucoach.nl

www.demenucoach.nl

KVKnr. 67413474

Gecertificeerd coach