Personal Voedingscoaching Rotterdam, de mogelijkheden

 Personal voedingscoaching

In 6 tot 12 weken architect worden van je eigen gezondheid. Dat is het idee achter De Menu Coach. Je wordt gecoacht op jouw specifieke doel met betrekking tot je gezondheid. Je ervaart wat bij je past en wat je beter links kunt laten liggen. Je leert dat bewegen meer is dan sporten en dat gezonde voeding niet uit een boekje komt, maar uit de behoeften van jouw lichaam. Dat is voor iedereen anders. 

 

Serious fun

De Menu Coach is gebaseerd op intensieve individuele coaching om op een leuke manier te ontdekken wat bij je past. Door middel van diverse werkvormen onderzoeken we jouw gezondheidsideaal. 

Vervolgens maken we een plan en kijken we wat je nodig hebt om daar te komen. Naast monitoring van je eetpatroon zijn er allerlei mogelijkheden naar gelang je behoefte, denk aan supermarktsafari, koelkastcheck, kennissessies, etc.


Ik gun iedereen een gezond en fit leven. Want als je je beter voelt, krijg je meer zelfvertrouwen en zie je er beter uit. Na het coachingstraject pak je makkelijker zelf je gezonde leven op. 

Klinkt dit als iets wat jij ook zou willen?  Neem dan contact met me op.

Hoe kun je De Menu Coach bereiken?

De Menu Coach Rotterdam

Voedingsdeskundige Voedingscoach

Sportvasten coach

Erica Cacciuolo

 

Tel. 06-49636428
erica@demenucoach.nl

www.demenucoach.nl

KVKnr. 67413474

Gecertificeerd coach