Maak de mooiste dag, de slankste dag van je leven!

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken. Misschien ga je binnenkort trouwen en wil je op die dag er op je allermooist uitzien?

Of misschien ken je iemand die binnenkort gaat trouwen die een steuntje in de rug nodig heeft. Hoe dan ook ik hoop dat je alle informatie die je nodig hebt kunt vinden op deze pagina.

 

Op de mooiste dag van je leven wil je er op je allermooist uitzien. En dat kan ook! Met een prachtige dag in het vooruitzicht is je motivatie het hoogst, maak er gebruik van!

Gebruik die motivatie om een stevige basis te leggen voor de toekomst: Succesvol afvallen wat voortduurt tot na je mooiste dag! 

En laat je vooral niet verleiden tot een crashdieet!

Er zijn zoveel makkelijke, korte routes die je snel afvallen beloven met niet al te veel moeite en die je dan ook prachtig laten uitzien op je mooiste dag, Maar daarna is de motivatie weg en je hebt niets aan je gewoontes en voedingspatroon gedaan waardoor de kans heel groot is dat de kilo's er  weer aanvliegen. Maar dat hoeft niet.

 

Met mijn Personal Voedingscoaching leer ik je naar je gewoontes te kijken en je voedingspatroon aan te passen op het leven wat jij wil leiden, we leggen samen een basis neer waar je altijd naar terug kunt! 

 

Laat de mooiste dag van je leven het begin zijn van een gezonde en fitte versie van jezelf! 

 

 Met Personal Voedingscoaching krijg je persoonlijke begeleiding naar je eigen doel. In 6 tot 12 weken gaan we aan de slag met jouw eet- en beweegpatroon, leefstijl en gedrag. Je bereikt een gezond gewicht en voelt je fitter, zelfverzekerder en stralender! En niet alleen op de mooiste dag van je leven.  

Heb je trouwplannen en wil je weten hoe Personal Voedingscoaching je kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Hoe kun je De Menu Coach bereiken?

De Menu Coach Rotterdam

Voedingsdeskundige Voedingscoach

Sportvasten coach

Erica Cacciuolo

 

Tel. 06-49636428
erica@demenucoach.nl

www.demenucoach.nl

KVKnr. 67413474

Gecertificeerd coach